Home Elektro, bílé zboží Malé kuchyň. spotřebiče Domácí výrobníky Vakuovačka potravin - Peach PH311 s integrovanou řezačkou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vakuovačka potravin - Peach PH311 s integrovanou řezačkou

Celá ČR
27. 11. 2018 - 22:26
1 095 Kč
Prodávající

Popis

Vakuovačka potravin Peach pro snadné a trvanlivé uchovávání potravin. Uchová vaše potraviny čerstvé po několikanásobně delší dobu než běžně volně uložené v lednici.
Jednoduché ovládání s plně automatickou funkcí odsávání vzduchu.
Tlačítko pro zastavení odsávání vám dává možnost nastavit vytvářený podtlak.
Samostatná funkce utěsnění (zatavení / svaření).
Elektronické hlídání teploty sváření.
Automatické odříznutí fólie po zavakuování.
Vakuování potravin je moderní trend v gastronomii, který pomáhá uchovat potraviny čerstvé, chutné a voňavé po nekolikanásobně delší dobu než když jsou skladovány běžně volně uložené v lednici.
Vakuovat lze jakékoliv potraviny, ať již maso, zeleninu, ovoce, mléčné výrobky (např. sýry), ale i třeba pečivo, zkrátka vše co běžně podléhá rychlé zkáze. Kromě prodloužení trvanlivosti, lze zavakuované potraviny i zdravě tepelně upravovat, při zachování maximální chutě a vůně. Tento trend se nazývá SOUS-VIDE (pomalé vaření masa ve vakuu) a je doporučován předními kulinářskými mistry. Přitom se nejedná o nic náročného a s našimi vakuovačkami to zvládnete hravě doma.
Nespornou výhodou, kterou ocení každá hospodyňka je jednoduchá příprava pokrmů, které jsou připraveny pro následnou rychlou úpravu (např. maso si naložíte s oblíbeným kořením, nebo česnekem apod., zavakuujete a uložíte do chladničky). Pak máte balíček připravený k následné rychlé a snadné běžné úpravě, příp. zmiňované úpravě SOUS-VIDE.
Například zavakuované maso (např. vepřové) uložené v mrazničce při -16 st. C., bude stejně čertvé (bez jakékoliv ztráty chuti nebo vůně) i po 20-ti měsících.

Vakuovačka potravin - Peach PH311 s integrovanou řezačkou

Zavřít Zavřít
Prodávající
Roman Kučera
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!