Home Elektro, bílé zboží Bílá technika Ostatní bílé zboží PALETY S DOMÁCÍM ZAŘÍZENÍM,PRIMA,ELECTROLUX, GRADE C, 969368
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PALETY S DOMÁCÍM ZAŘÍZENÍM,PRIMA,ELECTROLUX, GRADE C, 969368

Celá ČR
28. 7. 2017 - 13:15
6 310 Kč
Prodávající

Popis

Nejlevnější nabídka s bílým zbožím na trhu. Na paletě jsou Výrobky jako: mikrovlnné trouby, myčky nádobí, pračky, trouby, mrazničky, chladničky, kávovary, plynové sporáky, umyvadla, indukční varné desky, kuchyňské digestoře atd. Úplný seznam produktů na paletě níže.

V naší nabídce máme velmi zajímavé zboží v nejnižších cenách, které zaručuje vysoký zisk. Zboží na paletě je GRADE C. Jedná se o konec série, Zboží po vystavení zboží, výnosy klientů, vrácené sklady, palety z Anglie, palety z Německa, výnosy z velkých evropských obchodních řetězců. Tyto výrobky charakterizované vysokou 50-60% stupněm počáteční účinnosti a velmi dobrý vizuální stav, stejně jako lehká závada ve zbývajících část. Odhadovaná úroveň konečného odpadu je 10-15%.
V oblasti vráceného zboží působíme již více než 10 let a specializujeme se na obnovu tohoto zboží. Na přání zákazníka s předem uspořádanými podmínkami existuje možnost renovace celého objektu zásob nebo samostatných palet.

K dispozici je také možnost rezervovat jednotlivé palety nebo celé sklady, můžete také udělejte speciální objednávku pro jiné typy výrobků, například nástroje nebo elektrické nářadí palety, domácí spotřebiče, zahradnické náčiní a příslušenství atd. V případě velkých

Objednávku jsme schopni zorganizovat dodávku.

Úplný seznam produktů na paletě níže (cena bez DPH) - více informací (Ceny konkrétních položek na paletě) v přílohě.

PRIMA NCE60 60CM CURVED GLASS HOOD STST
HOTP PCN751 T/IX/H 75CM GAS HOB STST
** PRIMA LPR132A1 BU FRIDGE/ICE BOX
ELUX EOB3400EAX OVEN STST

PALETY S DOMÁCÍM ZAŘÍZENÍM,PRIMA,ELECTROLUX, GRADE C, 969368

Zavřít Zavřít
Prodávající
Trade
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!