Home Elektro, bílé zboží Malé domácí spotřebiče Vysavače Parní čistič - parní mop H2O X10 - origínál zabalený, nový
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Parní čistič - parní mop H2O X10 - origínál zabalený, nový

Celá ČR
7. 3. 2018 - 07:32
1 100 Kč
Prodávající

Popis

H2O X10 - parní čistič 10v1 - znáte z Tv
Parní mop X10 čistí a dezinfikuje všechny vaše podlahy a koberce s hrubou sílou čisté páry

snadno se promění v univerzální ruční parní čistič
můžete ho použít k čištění oken
s použitím speciálního nástavce i na čištění koberců
H2O Mop X10 je krásný, tenký, parní čistič v zelené barvě, který v sobě zahrnuje hned několik dalších prostředků na čištění a úklid – máte tak 5 v 1! Tento univerzální, víceúčelový parní mop Vám pomůže vyčistit a vydezinfikovat podlahy i koberce pomocí veliké síly páry, následně ho lehce přeměníte na ruční parní čistič nebo perfektní čistič oken i oděvů.

H2O Mop X10 můžete bezpečně a efektivně využít na jakýkoliv úklid domácnosti – díky speciální technologii, která využívá sílu páry a kontrolky, která neustále sleduje její účinek.

Praktický, efektivní čistič, který se jednoduče používá a perfektně Vám vyčistí a vydezinfikuje byt či dům bez použití chemikálií!

Jak funguje Parní čistič H2O Mop X10 představuje nový způsob úklidu Vaší domácnosti, který je mimořádně efektivní a hygieničtější než všechny doteď používané metody. H2O Mop X10 zabezpečuje větší hygienu i čistící sílu díky přeměně vody na páru, která putuje do mimořádně savého hadříku z mikrovlákna a následně můžete čistit všechno, co potřebujete. Jakmile přijde do kontaktu se špínou a nečistotami, během několika sekund je zničí a odstraní. H2O Mop X10 využívá velkou čistící sílu páry, která si poradí s nečistotami bez použití jakýchkoliv chemických prostředků. Výrobek proto chrání životní prostředí!

Pravidelné čistení pomocí páry zároveň pomáhá ničit prachové roztoče, některé druhy bakterií, hub a plísní.

Upozornění k použitíPřed prvním použitím si, prosím, důkladně přečtěte návod k použití.

Parní čistič H2O Mop X10 byl navrhnut tak, aby důkladně vyčistil různé druhy podlah: mramor, keramiku, koberce, kamen, linoleum, dřevěnou podlahu i parkety. Avšak ne všechny druhy podlah jsou vhodné na čistění parou – nedoporučuje se na podlahy upravené voskem, protože ten by se mohl vlivem vysoké teploty páry roztavit.

Parní čistení není vhodné ani na dřevěné podlahy bez ochranné krycí vrstvy, protože delší působení tepla a vlhkosti na jejich povrchu by mohlo způsobit vyboulení materiálu.

Pokud ho budete používat na vinylové podlahy, linoleum nebo jakýkoliv jiný povrch citlivý na teplo, buďte velmi obezřetní. Příliš silné teplo páry může roztát či jinak znehodnotit povrch podlahy, případně použití lepidla.

Pokud ho budete používat na čistení laminátových podlah, dbejte na to, aby byla podlaha uložená profesionálně, bez trhlin, spár či mezer, do kterých by se případně mohla dostat pára a poškodit povrch podlahy.

Před použitím čističe H2O Mop X10 doporučujeme nejdřív ho otestovat na malé části podlahy, až potom, když se neobjeví žádné komplikace, umyjte zbytek povrchu. Před prvním použitím si důkladně přečtěte návod na použití a když budete čistit různé druhy podlah, vždy si zjistěte, jestli výrobce doporučuje čištění parním čističem. Pokud máte nějaké pochybnosti, kontaktujte výrobce, až potom použijte parní čistič H2O Mop X10.

Nástavec na čistení koberců používejte jen na koberce a koberečky. V případě použití na jiném povrchu se může stát, že nástavec vytvoří pruhy nebo poškrábe povrch.

POZNÁMKA: Tento výrobek vytváří páru a způsobuje vlhkost. Když ho necháte působit příliš dlouho na jednom místě, může vytvořit vodní známky, případně může způsobit změnu barvy povrchu nebo ho jinak znehodnotit.

Balení obsahuje:

H2O Mop X10 – parní čistič
nástavec z nerezové oceli na čištění/odstraňování vodního kamene
1 x odměrka
1 x nástavec
1 x kulatý kovový kartáč
1 x kulatý nylonový kartáč
1 x prodlužovací ručka (85 cm)
1 x nástavec na čištění oken se stěrkou
1 x speciální hadřík na čištění oken
1 x hadřík z mikrovlákna na oděvy
1 x prachovka
1 x speciální hadřík na prachovku
Technické parametry

výkon: 1300 W
délka kabelu: 7 m
rozměry: 22,5 x 46,5 x 30 cm
hmotnost: 2,2 kg
otočná trojúhelníková hlava pro důkladné čištění rohů, schodišť i pod nábytkem
ergonomicky tvarovaná rukojeť se spínačem pro snadné ovládání
Tento parní mop - parní čistič X10 H2O, posíláme po celé ČR i na Slovensko kurýrní službou PPL - nekupujte padělky, kupujte originál. Objednat můžete telefonicky na tel. č. 736 253 444, nebo dejte odpovědět na inzerát a uveďte své jméno a adresu i s tel. č. na vás.

Parní čistič - parní mop H2O X10 - origínál zabalený, nový

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tomáš
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!