Home Elektro, bílé zboží Osobní spotřebiče Žehličky na vlasy IONIZAČNÍ KARTÁČ S LCD DISPLEJEM NA ROVNÁNÍ VLASŮ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

IONIZAČNÍ KARTÁČ S LCD DISPLEJEM NA ROVNÁNÍ VLASŮ

Celá ČR
29. 5. 2018 - 08:58
339 Kč
Prodávající

Popis

IONIZAČNÍ KARTÁČ S LCD DISPLEJEM NA ROVNÁNÍ VLASŮ

Ráno se probouzíte s nefalšovaným vrabčím hnízdem na hlavě, ale vstávat dříve kvůli tomu, abyste si mohla vyžehlit vlasy se vám samozřejmě nechce? Pak pro vás máme ideální řešení, které opravdu nespočívá v tom, že si svoji neposednou hřívu stáhnete do culíku nebo copu. Ionizační kartáč na žehlení vlasů zkrotí vaše kadeře během chvíle a váš styling tak bude vždy dokonalý!

Kombinace keramické žehličky s antistatickým kartáčem, který odstraňuje statickou elektřinu z vlasů, konečně dodá vašemu účesu perfektní tvar. Digitální nastavení teploty zajistí maximální komfort při žehlení a zároveň umožní použití na všechny typy vlasů. Ochrana proti spálení nepřipustí žádné vlasové katastrofy, a vy se tak bez obav můžete radovat z toho, že i větší prameny vlasů budou za pouhých 5 sekund vyžehlené!

Technické specifikace:

napětí: DC110 V-220 V
příkon: 29 W
délka přívodního kabelu: cca 230 cm
360 ° otočný kabel
doba ohřevu/optimální doba stylingu: 30 sekund
termostatická teplota: 185 °C
maximální teplota: 230 °C
minimální teplota: 150 °C
nastavení termostatu : 5 °C

Nastavení:
Žehličku zapojte do elektrické zásuvky. Zapněte pomocí vypínače A. Nastavte požadovanou teplotu pomocí tlačítek + a -. Pro husté vlasy zvolte vyšší teplotu (210 - 230°C), pro normální vlasy zvolte mírnější teplotu (190 - 210°C) a pro jemné vlasy zvolte teplotu (170 - 200°C). Požadovaná / aktuální teplota se zobrazuje na LED displeji. Počkejte, dokud žehlička nedosáhne požadovanou teplotu.

Použití:
Používejte na čisté a umyté vlasy. Vlasy si před použitím důkladně rozčešte. Vyberte pramen vlasů a vyžehlete jej. Pro snadnější dosažení požádovaného efektu, žehlete po menších pramenech. Vytvarujte požadovaný účes, pro lepší fixaci naneste lak nebo tužidlo na vlasy. Po hodině se žehlička automaticky vypne. Zapnout ji můžete opětovným spuštěním.

Upozornění:
Před uskladněním a manipulací nechte kartáč zcela vychladnout. Nepoužívejte v mokrém prostředí. Chraňte před pádem. Výrobek není vhodný pro děti.

Rozměry: 27x7,5 cm

IONIZAČNÍ KARTÁČ S LCD DISPLEJEM NA ROVNÁNÍ VLASŮ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Mládek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!