Home Elektro, bílé zboží Zabezpečovací systémy Kamery Go Pro hero +
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Go Pro hero +

Celá ČR
18. 9. 2016 - 08:44
5 243 Kč
Prodávající

Popis

•Model: CHDHC-101
Nejlevnejsi gopro na trhu posledny 2 za tuto cenu !!! Zaruka 1 rok.
V cene je zahrnuto postovne z USA do Ceska a pojisteni proti ztraceni.
Jedna se o originalny go pro zbozi nove zapecetene v originalnim baleni.
Platba prebiha pres paypal debit nebo credit kartou.Neni potrebne mit paypal.
Vsechny baliky so vybavene tracking cislem po odeslani si muzete zkontrolovat kde se balik nachazi.
Jestly mate nejake otazky ohledne kamery kontaktujte nas pres email,muzete zanechat tel.cislo a my vam zavolame naspet anebo muzete volat 011 8182015350.


Perfektní entry-level GoPro + Wi-Fi.

HERO + zachycuje pohlcující 1080p60 video a 8MP fotografií a vybaven Wi-Fi a Bluetooth, které poskytují přístup k GoPro App a Smart Remote. GoPro App umožňuje ovládat fotoaparát na dálku, prohlédnout své snímky, přehrávat obsah a vytvářet krátké světel klipy na svém telefonu nebo tabletu pro snadné sdílení na Instagram, Facebook, YouTube a další. Vodotěsné do 131 stop (40 metr) a baleny s režimy fotoaparátu uživatelsky přívětivé, HERO + je entry-level GoPro pro ty, kteří chtějí vysoce kvalitní snímání a on-the-go konektivitu.

Hmotností pouhých 4,3 uncí, HERO + je malý, přenosný a umožňuje nízkoprofilové montáž. Její kompaktní design umožňuje pohodlně nosit nebo namontovat ji do svého zařízení zachytit své oblíbené činnosti, nebo vejde v kapse nebo v tašce vzít kamkoli.

HERO + funkce vestavěné Wi-Fi a Bluetooth, která vám umožní připojit k GoPro App a Smart Remote. GoPro App umožňuje plné ovládání kamery, záběr náhled, přehrávání obsahu a sdílení. Vytvoření krátké výběrových klipů na smartphonu nebo tabletu pro snadné sdílení na Instagram, Facebook a další. Smart Remote (není součástí balení) vám umožňuje ovládat více GoPros ze vzdálenosti až 600 stop (180 metr).

Střílet 8MP fotografie sdílet s přáteli na Instagram, Facebook, Twitter a další. Režim časosběrného automaticky pořizuje snímky v nastavených časových intervalech od 0,5 do 60 sekund. Burst režim střílí do 5 fotografií za 1 Shero + je postaven přímo do robustním pouzdře, který je vodotěsný do 131 stop (40 metr). Je navržen tak, aby přežil hlínu, písek, voda a téměř vše ostatní, co může hodit na něj. Surf, sníh, zvířata nebo děti-capture to vše bez worryecond-ideální pro rychlé akční sekvence

Go Pro hero +

Zavřít Zavřít
Prodávající
jerry hriancik
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!