Home Elektro, bílé zboží Malé kuchyň. spotřebiče Espressa, kávovary Prodám kávovar Dolce Gusto Krups Melody 2102 (Nescafé)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám kávovar Dolce Gusto Krups Melody 2102 (Nescafé)

Celá ČR
10. 9. 2016 - 15:59
1 500 Kč
Prodávající

Popis

Elegantního designu v lesklém krémovém/béžovém provedení s nerezovými součástmi (magnetický držák kapslí, aretační páka se zvedačem, volič vody). Kávovar není nějak extra velký (32x32x22cm), takže Vám na kuchyňské lince nezabere moc místa. Opravdu velmi rychle se nahřeje a je ihned připraven k použití - odkapávací tácek je možné nastavit do 3 poloh dle výšky hrnečku, a dá se do něj tak vložit i velká sklenice, což se u některých nápojů vyplatí.:-) Výhodou je, že si lze dát vody, kolik potřebujete (maximum nádržky je 1,5l). Navíc u nápojů s mléčnou kapslí si sám!:-) utvoří úžasnou pěnu. Obsluha přístroje je intuitivní a káva vynikající. Pokud kávu nepijete, lze ho využít i na ledový čaj nebo čokoládu.:-) Na kávovaru je páka, kterou se přepne studená/teplá voda. Celková údržba je nenáročná, tělo kávovaru stačí utřít vlhkým hadříkem, přístroj má režim na odvápňování, takže čištění je jednoduché. Navíc se kávovar po 20min. nečinnosti sám vypne.
Prodávám ho vč. originál krabice, návodu a originál kávových kapslí Nescafé Dolce Gusto (4ks latté a 1ks čokoláda) + plastové krabičky na použité kapsle (originál). Doklad už se mi bohužel nepodařilo dohledat. Osobní předání je možné na trase Rychnov n. Kněžnou až Červený Kostelec nebo mohu zaslat poštou (dle váhy balíčku). Cenu jsem stanovila odhadem na 1500Kč nebo dohodou (prosím navrhněte).
Více detailních fotek: http://www.rajce.net/a13186133
Technické informace: https://www.mall.cz/espressa/krups-kp-2102-nescafe-dolce-gusto

Prodám kávovar Dolce Gusto Krups Melody 2102 (Nescafé)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Slávka
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!