Home Elektro, bílé zboží Zabezpečovací systémy Komplexní zabezp. systémy Detektor odposlechu štěnic Protect 1206i
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Detektor odposlechu štěnic Protect 1206i

Celá ČR
11. 10. 2018 - 13:51
12 774 Kč
Prodávající

Popis

Firma Spy Shop nabízí nový se zárukou detektor odposlechu Protect 1206i.

Profesionální detektor štěnic, umožňující účinně prohledat konferenční sál, detekovat nepovolené mobilní telefony na úřadech, ve věznicích, objektech se zvýšenou ostrahou, ve firmě, která brání úniku informací, a chránit vozidlo před lokalizací a sledováním.

Nové metody odposlechu se díky rozvoji techniky staly poslední dobou velmi rozšířené. Například malý GSM vysílač, štěnice nebo špionážní kameru lze zakoupit už téměř všude. Takový přístroj je schopen odposlouchávat veškeré vaše hovory doma či v kanceláři nebo během obchodního jednání. Poslední dobu velmi získává na významu protokol Bluetooth nebo Wi-Fi, pomocí kterého lze sledovat osoby nebo důležité firemní informace.

Model 1206i je nejmodernější detektor odposlechů, určený k odhalování přítomnosti nežádoucích přístrojů fungujících na základě analogového a digitálního bezdrátového přenosu dat – GSM 900/1800, Bluetooth, WiFi a DECT. Protect 1206i je spolehlivý přístroj, který zaručeně odhalí všechna potenciální riziková zařízení používající analogový přenos (tradiční analogové vysílače) a také digitální přenos dat. Detektor je schopen odhalit moderní odposlouchávací zařízení, které využivájí přenos Bluetooth a Wi-Fi (takové štěnice jsou prakticky nedetekovatelné přes standardní rádiové detektory kvůli nízké síly emitovaného signálu a zvláštního typu modulace).

Protect 1206i je vybaven oddělnou anténou, která slouží k odhalování takového typu přenosu. Kromě toho je digitální signál odpovědně přetvářen, což umožňuje identifikaci typu odhaleného protokolu přenosu. Detektor je také vhodný pro detekci všech typu konvencionálních odposlouchávacíh zařízení, jako je FM vysílač, digitální vysílač,

GSM odposlech apod. Funkce aktivní korelace emituje zvukový vzorkovací signál. Detektor odčítává současně rádiový signál z okolí. Jestli po demodulaci odčítaný signál odpovídá zvukovému signalu z detektoru – jednoznačně znamená to přítomnost odposlechu. Další funkcí usnadňující použití přístroje během rušení signálu (např. signál z nedaleké vysílací věži) je možnost nastavení citlivosti. V závislosti na nastavené citlivosti můžete signál detekovat ze vzdálenosti od 50 cm do 2 m.

Přístroj má 3 pracovní režimy:
° Zvukový: přístroj generuje demodulovaný signál.
° Vibrační: přesáhne-li síla signálu nastavitelnou mezní hodnotu zapnou se vibrace.
° Smíšený: vibrace a zvuk.

I přes použití pokročilé a složité mikroprocesorové technologie se přístroj snadno a intuitivně ovládá. Protect 1206i je vybaven 16 stupňovým ukazatelem, který přesně informuje o síle signálu. Odpovídající barva diody informuje o typu detekovaného přenosu a změny nastavení se provádi jednoduše pomocí tlačítek na panelu. Přístroj má odolné hliníkové tělo a přední panel je odolný proti poškrábání. Nejnovější verze detektoru je vybavena dodatečnou anténou „CITY”, která dovoluje uniknout vnějším rušením.

Technická specifikace:
° Frekvenční pásma:
° Anténa 1: 50-4000 MHz
° Anténa 2: 2.44 GHz
° Napájení: 2xAAA
° Doba provozu bez výměny baterií: do 20 hodin
° Výměry:
° bez antén: 120x70x16 mm
° s anténami: 220x70x16 mm
° Odběr proudu: do 30mA
° Ukazatele: aktivní anténa, nízký stav baterií, režim, identifikace, sílá signálu, opětná demodulace

Obsah balení:
° Detektor Protect 1206i
° 2 antény
° 2 x AAA baterie
° Šroubovák
° Etui
° Český návod

Možnost doručení zboží na dobírku kurýrní službou UPS.

Zboží je nové se zárukou. Nabízíme i příslušenství.

Jsme plátci DPH. Vystavujeme faktury - daňový doklad.

Detektor odposlechu štěnic Protect 1206i

Zavřít Zavřít
Prodávající
spyshop24
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!