Home Elektro, bílé zboží Zabezpečovací systémy Komplexní zabezp. systémy Ochrana před odposlechem šumový generátor Druid DS-600
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ochrana před odposlechem šumový generátor Druid DS-600

Celá ČR
11. 10. 2018 - 13:50
68 970 Kč
Prodávající

Popis

Jediné profesionální řešení na světě, které zajišťuje 100% ochranu hovorů před odposlechem každého druhu.

Chrání před všemi známými metodami odposlechu, včetně všech typů mikrofonů, stetoskopů, diktafonů, pasivních rezonátorů, laserů a mobilních telefonů apod.

Jeho fungování je založeno na dynamickém generování akustického rušení paralelně s vedením hovoru. Hlasitost rušení je větší, než hlasitost hovoru, proto ho není schopen účinně zachytit žádný rekordér. Pokročilý algoritmus generování rušení vede k tomu, že nelze rozhovor odfiltrovat a zachycené zvuky zůstávají pro odposlouchávajícího nesrozumitelné a bezcenné. Takovéto řešení představuje účinnou metodu pro rušení diktafonu, který může být vnesen do konferenčního sálu. Zařízení umožňuje bezpečný hovor vedený maximálně 6 osobami díky speciálním sluchátkům, které uživatelům zajišťují vysokou kvalitu a čistotu zvuku. Navíc lze za sebou vzájemně propojit až 3 takováto zařízení a tak rozšířit ochranu konferencí až na 18 osob.
Je tak účinný, že dokonce osoba stojící vedle účastníků rozhovoru není schopna rozumět tomu, co se říká.
Zařízení je napájeno ze sítě 220V nebo z vestavěného akumulátoru, který může zajistit od 4 do 6 hodin činnosti. Zařízení a sluchátka jsou umístěny ve výhodném, odolném kufříku.

Možnost doručení zboží na dobírku kurýrní službou UPS.

Zboží je nové se zárukou. Nabízíme i příslušenství.

Jsme plátci DPH. Vystavujeme faktury - daňový doklad.

Ochrana před odposlechem šumový generátor Druid DS-600

Zavřít Zavřít
Prodávající
spyshop24
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!