Home Elektro, bílé zboží Osvětlení LED osvětlení Supersvítivý LED pásek RGB o délce 5 metrů na ovládání
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Supersvítivý LED pásek RGB o délce 5 metrů na ovládání

Středočeský kraj
13. 9. 2017 - 09:51
349 Kč
Prodávající

Popis

Pásek slouží jako výborné LED osvětlení, které představuje novou generaci velmi úsporných a levných osvětlení, které jsou velmi šetrné k životnímu prostředí a ušetří zároveň i Vaši peněženku. Tento led pásek je ohebný a může se použít do zaoblených míst. Pro snadnější instalaci je opatřen z druhé strany lepící páskou. Pásek svítí barevně - je možné si zvolit základní hlavní barvu a pak ji doplnit druhou podle svého vkusu. Takže pásek může svítit jednobarevně i jako multikolor v nekonečných variacích. Záleží pouze na Vaši fantazii, jakým způsobem je využijete, je neomezené a lze použít prakticky všude.

LED pásek je odolný proti vodě stříkajicí ze všech směrů. Na jednom metru pásku je 60 SMD LED a mohou se stříhat pouze na vyznačených místech, každých 15cm. Široce používané pro domácí použití dekorace pro hotely, kluby, nákupní centra Architektonické dekorativní osvětlení, butiková atmosféra osvětlení . Led pásek Vám umožňuje měnit barvy díky dálkovému ovladači s 24 volitelnými funkcemi osvětleni včetně zapnutí a vypnutí řetězu. Hlavní barvy jsou modrá, červená a zelená. Možno svítit i všemi barvami na jednou. Zvolená barva je pak stejná po celé délce pásku.

Díky flexibilité a pružnosti je možné pásek růžně ohýbat, dělat očka, uzly - možné vnitřní i venkovní použití, vhodné jako reklamní osvětlení budov, reklamních cedulí, je možné kombinovat barvy, často rozsvěcet, zhášet. Doporučujeme použít na nasvícení dlouhých linií, nebo kratších délek, kde není třeba vysoká intenzita světla.

Schodové stupně, sokly, koupelny, schodiště, kuchyňské linky, ale i na auto tuning a další - použítií je opravdu velmi široké a velmi rozmanité. RGB znamená že je možno libovolně měnit barvu světla.V tomto případě je to pomocí dálkového ovládání (je součástí barevného směšovače), které slouží nejen jako měnič barvy světla ale také jako dálkový vypínač. Barvu si umíte libovolně nastavit tak že se mění buď sama stále dokola v určitém intervalu a nebo lze nastavit natrvalo jen jednu barvu. Tento typ světelné pásky nelze stmívat. Pásky lze mezi sebou spojovat. Zkrácené pásky již spojovat nelze. Páska je zalita v průhledné hmotě a je možno ji proto otírat od prachu.
Technické údaje:
- Napájecí napětí: 12V DC
- Spotřeba: 7,2 W / m
- Barva: RGB
- Vyzařovací úhel: 120° (každá LED)
- Krytí: IP54 zalitý (chráněno proti stříkající vodě)
- Délka modulu: 15cm
- Rozměry: 8mm (šířka) / 5m (maximální délka)
- Teplotní rozsah: -25° až +60°
- Supersvítivá 54SMD LED, vysoká intenzita a spolehlivost
- světelný výkon 816 Lumenů
- účinnost 34Lumenů na 1 watt
- 300 LED/5m
Balíček obsahuje :
- 1x5m 3528 RGB 54SMD, 300ledek na 5m
- 1xIR dálkový ovladač
- 1x Elektronicky ovládaný zdroj (driver) na 12 V
- 1x RGB control box
LED pásek 5m - další parametry:
- Výkon LED pásku - celých 5m - 220-240V~/50 Hz 12V/ 2A
- 60LED/m
- životnost 30 000h
- prodejní obal: 1 ks, blistr
- rozměr 5m LED flexibilní svítidlo nalepovací oboustrannou lep.páskou (3M), délka 5m, součástí balení je driver (trafo) provedení se silokonovou izolací krytí IP64 (proti stříkající vodě)
- příkon 36W
- použity nejnovější LED chipy SMD 3528 s vysokým světelným výkonem

Supersvítivý LED pásek RGB o délce 5 metrů na ovládání

Zavřít Zavřít
Prodávající
Otto Lustig
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!