Home Elektro, bílé zboží Bílá technika Ledničky, chladničky LEDNICE / SAMSUNG / RB37J5018SA / NOVÁ / A+++
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

LEDNICE / SAMSUNG / RB37J5018SA / NOVÁ / A+++

Celá ČR
20. 6. 2017 - 11:27
15 499 Kč
Prodávající

Popis

LEDNICE / SAMSUNG / RB37J5018SA / NO-FROST  / NOVÁ / A+++
Běžná cena: 19999Kč 

Naše cena včetně dopravy: 15499Kč! vč. DPH (Jsme plátci DPH)

 Jedná se o nový kus s drobnou estetickou vadou, viz. foto. Zboží je 100% funkční. Záruka 12 měsíců.

 

 Přesné chlazení pro mimořádnou čerstvost

Šéfkuchaři říkají, že přesné a stabilní řízení teploty je klíčem k udržení potravin v co nejčerstvějším stavu. Technologie Precise Chef Cooling™ minimalizuje kolísání teploty, díky čemuž si všechny vaše ingredience uchovají svou původní strukturu a chuť.

TEPLOTY DOPORUČOVANÉ PROFESIONÁLNÍMI ŠÉFKUCHAŘI VE VAŠÍ DOMÁCNOSTI
Pokud nejste šéfkuchařem, může být obtížné znát správné teploty skladování různých potravin. Funkce Chef Mode™ vám pomůže tím, že uchovává jednotlivé typy potravin přesně při teplotách, jaké doporučují šéfkuchaři, čímž zajišťuje jejich maximální čerstvost.

UCHOVÁVEJTE MASO A RYBY ČERSTVÉ JAKO Z OBCHODU
Zóna Chef Zone™ je perfektní místo k uchovávání masa a ryb, protože potraviny jsou zde udržovány při optimální teplotě, kterou šéfkuchaři považují za ideální k uchování té nejlepší chuti a struktury. Vaše maso a mořské plody zůstanou čerstvé až do grilování.

PŘÍPRAVA, ULOŽENÍ A PEČENÍ – TO VŠE NA JEDNOM PEKÁČI
Připravujte a pečte maso jako šéfkuchař pomocí pekáče Chef Pan™. Tento hygienický pekáč z nerezové oceli můžete používat k přípravě, uskladnění a pečení potravin a potom jej můžete vložit přímo do myčky.

VÍCE PROSTORU UVNITŘ, TOTÉŽ ZVENKU
Díky technologii SpaceMax Technology™, která zvyšuje vnitřní kapacitu bez zvětšení vnějších rozměrů, chladnička Samsung Chef Collection nabízí až o 30 % více úložného prostoru*.

* Ve srovnání s chladničkou Samsung RL55VTEBG1 / RL50RGEMG1
USKLADNĚNÍ POTRAVIN PODLE VAŠICH PŘEDSTAV
Čtyři nastavitelné dveřní přihrádky vám pomohou snadno uspořádat a flexibilně uskladnit potraviny různé velikosti. Přihrádky lze nastavit tak, aby se do nich vešly lahve, kartony a další potraviny všech velikostí a maximálně se využíval úložný prostor.

OPTIMÁLNÍ ÚROVEŇ VLHKOSTI
Technologie Twin Cooling Plus™ chladí oddělení chladničky a mrazáku zvlášť. Nezávislé výparníky a chladicí systémy zajišťují optimální chlazení a úroveň vlhkosti, takže potraviny zůstanou déle čerstvé a nedochází k mísení vůní.

UŽ ŽÁDNÁ NÁMRAZA
Technologie True No Frost zabraňuje vzniku námrazy a udržuje stálou teplotu v každém koutě chladničky. Rovněž chladí téměř dvakrát tak rychle*, čímž snižuje zatížení chladicího systému a prodlužuje jeho životnost. 

* Na základě porovnání chladničky Samsung RL39THCTS bez technologie True No Frost a chladničky RB31FERNCWW s technologií True No Frost. Individuální výsledky se mohou lišit v závislosti na používání spotřebitelem.

DOKONALE HARMONICKÝ A STYLOVÝ DESIGN
Prémiový vestavný design má jednolitý vzhled, který dokonale ladí s vaším stávajícím kuchyňským nábytkem. Jeho úchvatný kovový povrch a rukojeť s ledově modrým osvětlením rovněž dodávají profesionální styl a eleganci.

ELEGANTNÍ SVIT
Rukojeť Ice Blue vydává stylové modré světlo, které doplňuje úchvatný vnější povrch z kartáčovaného kovu. Toto světlo nejenže dodává nádech moderního a elegantního stylu, ale funguje také jako osvětlení při otevření mrazáku.

JEJICH CÍLEM JE CHLAD
Kovový plát Metal Cooling Guard na vnitřním zadním panelu zvyšuje krásu i funkčnost chladničky. Udržuje potraviny a nápoje dokonale vychlazené a zároveň vypadá elegantně a atraktivně.

 
ZÁKLADNÍ ÚDAJE 
Typ  Volně stojící
Objem celkový (L)  365
Objem chladničky (L)  267
Objem mrazáku (L)  98
Energetická třída  A+++
Spotřeba el. energie  173 kWh/rok
Rozměry v cm (V x Š x H)  201 x 59,5 x 675
TECHNICKÉ SPECIFIKACE 
Hlučnost (dB)  37
Počet dveří  2
Zásobník na vodu  Ne
Antibakteriální ochrana  Ne
Osvětlení  LED
Barva  Nerezová
Dětský zámek  Ne
CHLADNIČKA 
Nulová zóna (0-3°C)  Ano
Klimatická třída  SN, T
Počet polic chladničky  4
MRAZÁK 
Nenámrazový systém  Ano
Akumulační doba (h)  24
Umístění mrazáku  Dole
Mrazící výkon (kg/24h)  13

LEDNICE / SAMSUNG / RB37J5018SA / NOVÁ / A+++

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel Horáček
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!