Home Elektro, bílé zboží Malé kuchyň. spotřebiče Odšťavovače, lisy Odšťavňovač Kenwood Excel JE850
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Odšťavňovač Kenwood Excel JE850

Celá ČR
11. 11. 2018 - 11:25
3 700 Kč
Prodávající

Popis

Super odšťavňovač, starý cca 4 roky, použitý cca 20x, pc: 5900,- už bohužel bez krabice, ale komplet, při rychlém jednání dohoda o ceně možná.

Odstředivý odšťavňovač Excel JE850 je vysoce účinný kontinuální odšťavňovač s novou technologií APEX vyvinutou společností Kenwood pro pokročilou extrakci dužiny, díky které získáte více šťávy a méně dužiny. S 3l nádobou na dužinu s víkem po očištění zbytků vylisované dužiny.

Výkonnost Tento výkoný 1500W odšťavňovač s kovovým tělem, extra širokým plnicím otvorem má dvě rychlosti pro měkké a tvrdé ovoce nebo zeleninu, patentovaný anti-drip systém proti odkapávání a velký 1,5l džbán na šťávu.

Design pro život JE850 je výkonný odšťavňovač firmy Kenwood s novou technologií APEX.

APEX představuje zkratku anglických slov „advanced pulp extraction“, což znamená „pokročilá extrakce dužiny“. Tato technologie zajistí čistší použití a spolu s ergonomickým designem také vysokou účinnost. JE850 má XXL plnící kovový otvor a patentovaný systém proti odkapávání.

Robustní kovové tělo výkonný 1500 W motor představují kvalitu typickou pro výrobky značky Kenwood.

Apex technologie - lepší extrakce dužiny 3 l kapacita nádoby na dužinu 1,5 l nádoba na šťávu motor o výkonu 1500 W XXL kovová násypka (průměr 8,5 cm) patentovaná technologie proti odkapávání Robustní kovové tělo 2 rychlosti pro měkké a tvrdé ovoce nerezové sítko

Odšťavňovač Kenwood Excel JE850

Zavřít Zavřít
Prodávající
djmotka
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!