Home Elektro, bílé zboží Ostatní elektro Ostatní elektro KANGERTECH NEBOX 60Watt + BATERIE ZDARMA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

KANGERTECH NEBOX 60Watt + BATERIE ZDARMA

Celá ČR
7. 5. 2018 - 09:53
979 Kč
Prodávající

Popis

KANGERTECH NEBOX 60Watt + BATERIE ZDARMA


Takzvaná „all-in-one“ zařízení (tedy vše v jednom) mají své nesporné výhody. Své o tom ví majitelé eGripu. Ale právě maličký BOX MOD od Joyetechu má také svá omezení, kvůli kterým nemusí každému vyhovovat. Kangertech však všem výtkám dává na frak a představuje sadu NeBox.

Kanger NeBox vychází z úspěšné série Subox a posouvá tento MOD ještě dále. K chodu je zapotřebí jedna baterie typu 18650, tu můžete kdykoliv vyměnit a nejste tak odkázáni na vestavěné baterie, které vám nemusejí vyhovovat svou kapacitou. K dobíjení navíc není zapotřebí externí nabíječka, na boku NeBox se nachází micro USB port, pomocí něhož MOD pohodlně nabijete a zároveň ho během nabíjení můžete i používat.

Vestavěný clearomizér vychází z další veleúspěšné Kangertech série Subtank. S jediným rozdílem. Clearomizér v NeBox má neuvěřitelnou kapacitu 10ml. K dispozici pak máte SSOCC žhavící hlavy (hlavy z nerezové oceli s organickou vatou) s odporem 0,5Ω, Ni200 hlavy s odporem 0,15Ω a také mini RBA hlavu, do které si lze namotat vlastní žhavící spirálky.

Výkon NeBox nabízí až 60W a využít můžete jak klasický režim výkonu VW, tak nový režim nastavování teploty TC. Podporovaný odpor u niklových žhavících hlav pak začíná na 0,15Ω.

Kanger NeBox nabízí všechny moderní funkce nízkoodporového vapování v rámci jednoho MODu s vestavěným clearomizérem s extrémní kapacitou, vyměnitelnou baterií a vysokým výkonem.

Obsah balení:
1x Kanger NeBox
1x SSOCC 0,15Ω
1x SSOCC 0,5Ω
1x RBA hlava
2x RBA spirálka
1x japonská organická vata
1x micro USB kabel
1x baterie

Parametry:
Kapacita: 10ml
Výkon: až 60W
Režimy: TC a VW
Baterie: 18650 s alespoň 20A (je součástí balení)
Nabíjení přes micro USB

Výrobce: Kangertech



UVEDENÉ PARAMETRY PRODUKTU JSOU UVEDENY VÝROBCEM PRODUKTU,NIKOLIV NÁMI NAMĚŘENÉ SKUTEČNÉ HODNOTY, BERTE TOTO PROSÍM PŘED KOUPI V POTAZ.

KANGERTECH NEBOX 60Watt + BATERIE ZDARMA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Mládek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!