Home Elektro, bílé zboží Ostatní elektro Ostatní elektro Greentest analýzátor obsahu dusičnanů
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Greentest analýzátor obsahu dusičnanů

Celá ČR
9. 7. 2019 - 10:35
3 900 Kč

Popis

Greentest je zařízení pro rychlé zjištění hladiny dusičnanů v čerstvém ovoci, zelenině a mase.
Ze všech látek, které se dostanou do ovoce a zeleniny z hnojiv, jsou dusičnany nejškodlivější, pokud přesáhnou běžné množství.
Dusičnany a dusitany jsou přidávány do masných výrobků během zpracování, aby se omezilo množení bakterií a zvýraznila barva.
Trvalý příjem většího množství potravin s obsahem dusičnanů může vést ke zvýšenému riziku rakoviny střev, methemoglobinémie, cukrovky, Alzheimerovy choroby a otravy dusičnany.
Greentest měří:
Koncentraci různých solí v testovaných produktech, ať už solí obsahujících důležité živiny, tak i solí, které jsou škodlivé pro zdraví.
Greentest pomáhá detekovat koncentrace iontů takových látek jako: chlór (Cl), síran (SO4), dusičnany (NO3) a dusitany (NO2). Je zkalibrován, aby zobrazil přesné množství pouze dusitanových iontů. Soli dusičnanů, které se hromadí ve vysokých koncentracích kvůli nesprávnému pěstování ovoce a zeleniny, jsou velmi vážným ohrožením lidského zdraví. Na základě výsledků, které jsou porovnány s mezinárodní úrovní bezpečné koncentrace, Greentest doporučí, zda je toto ovoce nebo zelenina vhodná pro konzumaci nebo zdraví nebezpečná.

Greentest analýzátor obsahu dusičnanů

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mobilmarket - Inlinesport
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!