Home Elektro, bílé zboží Ostatní elektro Ostatní elektro ELEKTRONICKÁ CIGARETA JOYETECH eVic-VTC Mini-BÍLÁ BARVA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

ELEKTRONICKÁ CIGARETA JOYETECH eVic-VTC Mini-BÍLÁ BARVA

Celá ČR
1. 6. 2018 - 10:24
Dohodou
Prodávající

Popis

ELEKTRONICKÁ CIGARETA JOYETECH eVic-VTC Mini-BÍLÁ BARVA

POŠTOVNÉ 119,-CZK

Barva: BÍLÁ / WHITE (JESTLIŽE NENÍ SKLADEM, ODESÍLÁ SE BARVA JINÁ). Ale na písemné požádání vám mohu zaslat barvu: ČERNOU, ZELENOU, STŘÍBRNOU.


POZOR !!! BATERIE 50A K TOMUTO SETU, ZDARMA !!!

Joyetech eVic-VTC je funkcemi nabitý BOX MOD, který předčil všechna očekávání a svými vlastnostmi se zařadil mezi nejlepší zařízení letošního roku. Nový eVic-VTC Mini přichází s aktuální verzí firmwaru V2.0, která nejen, že vylepšuje displej, ale také zvyšuje výkon eVic-VTC Mini na 75W a přidává nový režim nastavování teploty pro žhavící spirálky z nerezové oceli. Zároveň si uchovává všechny důležité a podstatné předchozí funkce, stejně jako vyměnitelnou baterii typu 18650, kterou snadno kdykoliv a kdekoliv vyměníte díky magnetickému krytu.

Joyetech eVic-VTC Mini umožňuje použití hned pěti různých režimů. Tím prvním je klasický VW, který známe z ostatních e-cigaret. Ten je určen pro obyčejné kanthalové a nerezové spirálky a je schopen dodat až 75W. Je zde také Bypass režim, který váš eVic-VTC Mini v podstatě přemění na mechanický MOD. Třetím je VT-Ti. To je režim, v němž se nastavuje teplota a je speciálně určen pro titanové spirálky. Dalším teplotním režimem je VT-Ni. Tentokrát však pro spirálky niklové. A nakonec se s novou verzí firmware objevil i VT-SS, tedy režim určený pro nastavování teploty se žhavícími spirálkami vyrobenými z nerezové oceli.

Sami tak můžete vidět, že možností, jak eVic-VTC Mini používat a hlavně s čím ho používat, je opravdu hodně. Teplotu lze nastavit v rozmezí 100°C - 315°C (200°F – 600°F) a její úpravou docílíte zcela netušeného podání chuti vašeho e-liquidu. To ale není vše, regulováním teploty také ovlivníte spotřebu náplně a výdrž baterie. S novými VT režimy můžete dosáhnout až jednou tak delší výdrže baterie a jednou tak nižší spotřeby e-liquidu. Nemluvě o tom, že už se vám nepřepálí vata uvnitř žhavící hlavy.

Není třeba se bát příliš složitého ovládání. Joyetech eVic-VTC Mini má na svém boku velký a přehledný OLED displej, který vám zobrazí hned několik podstatných informací. Jednak na něm vidíte režim, v němž se zrovna nacházíte, a jednak také výstupní výkon / napětí / teplotu. Ukáže vám také odpor vaší spirálky – ten navíc dokáže uzamknout, takže si ho bude pamatovat. A v neposlední řadě samozřejmě uvidíte i kapacitu své baterie, počet potahů a jejich délku.

Chtěli byste snad ještě ušetřit trochu té baterie, nebo nechcete, aby neustále svítil na eVic-VTC Mini displej? K tomu pak slouží funkce Stealth, po jejíž aktivaci nebude během vapování displej svítit. Pro rychlou kontrolu nastavených hodnot pak stačí pouze jednou stisknout tlačítko a displej se vám na krátkou chvíli opět rozsvítí.

Součástí kompletní sady je také zcela nový TRON-S clearomizér s 4ml kapacitou. S ním využijete nejenom tradiční kanthalové eGo ONE žhavící hlavy s odporem 0,5Ω a 1,0Ω, ale také titanové (0,4Ω) a niklové (0,2Ω). Naplno tak využijete potenciál regulace teploty. K tomu je ještě možné do TRON-S clearomizéru dokoupit speciální CLR hlavu, do které namotáte vlastní spirálky a ještě více si přizpůsobit eVic-VTC Mini svým potřebám. TRON-S navíc nabízí velké okénko pro sledování množství e-liquidu uvnitř clearomizéru a bezpochyby si zamilujete i vylepšený systém přívodu vzduchu, s nímž dosáhnete velké produkce páry. Koupí této sady tak máte připravenou kompletní elektronickou cigaretu.

Další nespornou výhodou nového eVic-VTC je i možnost budoucího upgradu firmwaru uvnitř zařízení. V případě, že vyjde nová verze software, bude si moci svůj BOX MOD vylepšit na aktuální verzi. V současné době se eVic-VTC Mini v této sadě dodává ve verzi V2.0.

Joyetech je znám především svými kvalitními elektronickými cigaretami, ale také svými inovacemi, díky kterým se celý průmysl posouvá kupředu. Joyetech eVic-VTC Mini – série TRON toto i nadále potvrzuje.


Ideální výstupní výkon ve VT módu je 30W-75W.

VT mód podporuje odpor pouze do 1,0Ω. Pokud s eVic-VTC Mini použijete vyšší odpor, automaticky se přepne na VW mód.

U nové žhavící hlavy vždy kápněte několik kapek e-liquidu na vatu uvnitř.

UVEDENÉ PARAMETRY PRODUKTU JSOU UVEDENY VÝROBCEM PRODUKTU,NIKOLIV NÁMI NAMĚŘENÉ SKUTEČNÉ HODNOTY, BERTE TOTO PROSÍM PŘED KOUPI V POTAZ.

ELEKTRONICKÁ CIGARETA JOYETECH eVic-VTC Mini-BÍLÁ BARVA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Mládek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!