Home Elektro, bílé zboží Ostatní elektro Ostatní elektro Sestavená elektronická cigareta
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Sestavená elektronická cigareta

Moravskoslezský kraj
23. 2. 2019 - 12:08
4 999 Kč
Prodávající

Popis

Prodám sestavenou elektronickou cigaretu složenou z módu Ultroner x asMODus Thor DNA 75W a z atomizéru Vapor Giant Extreme RDTA 23mm. El. cigaretu mám ozkoušenou (je tedy použitá) cca. 3 týdny. Záruční list vám mohu dodat nebo si jej nechám a případné reklamace můžete řešit prostřednictvím mě. K tomu dodatečně nabízím příslušenství, ať už potřebujete cokoliv, neřiďte se pouze mými fotografiemi.
Mód Ultroner x asMODus je vyrobený z prémiových materiálů, jako je stabilizované dřevo a pryskyřice, kterou je dřevo zalité. Kovové prvky módu jsou pozlacené. Thor zvládá výkon až 75 W a jer vybaven jedním z nejmodernějších softwarů a DNA čipem. Systém si můžete upravit, naprogramovat k obrazu svému, stačí si stáhnout potřebný program na PC. Do módu můžete vložit baterii typu 18650 nebo 26650, k balení vám přidám baterii typu 26650. V balení naleznete náustek a okrasný prsten ze stabilizovaného dřeva, dále obal na mód a pilník na údržbu.
Atomizér Vapor Giant je také vyroben z prémiových materiálů, např. nádržka je obrněna krytem z ultemu. Extreme ocení jak „MTL vapeři“, tak i „DTL vapeři“, záleží pouze na tom, jak si otevřete přívod vzduchu a jaké spirály si do atomizéru zasadíte. Atomizér je typu RDTA, tedy nahoře je základna, v tomto případě typu „velocity“, a pod ní se nachází 5 ml nádržka. V balení naleznete náustek, redukci na menší náustek a náhradní díly.
Náustek na el. cigaretě není originál, můžete jej vyměnit buď za originální náustek od Vapor Giant Extreme nebo za náustek od Asmodus.
Pro zájemce – preferuji domluvu přes e-mail, reaguji obvykle max. do 12 hodin, většinou dříve.

Sestavená elektronická cigareta

Zavřít Zavřít
Prodávající
Josef Langer
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!