Home Elektro, bílé zboží Ostatní elektro Ostatní elektro Elektronická cigareta eVOD 2000mAh
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Elektronická cigareta eVOD 2000mAh

Celá ČR
31. 10. 2019 - 14:49
179 Kč
Prodávající

Popis

Elektronická cigareta eVOD 2000mAh (stříbrná nebo černá)

O jakou barvu el.cigarety máte zájem mi pište na email.

Elektronická cigareta eVOD je jednou z nejnovějších a nejspolehlivějších e-cigaret na našem trhu. Unikátní je její spodní žhavení, možnost levného provozu a moderní design.

Blister eVOD obsahuje jednu baterii 2000mAh, echomizér eVOD s jednou žhavící hlavou a USB nabíječku.

Echomizér eVOD se spodním žhavením vyniká vysokou dýmivostí, chladným dýmem a odolnou, kovovou konstrukcí s průhledy pro sledování obsahu liquidu. Žhavící hlava je umístěna dole v základně echomizéru, má krátké knoty, díky nímž se nezkresluje chuť liquidu. Hlava je dále opatřena závitem, do základny echomizéru se tedy našroubuje a eliminuje protékání e-liquidu do baterie.

Postup plnění: Otočte echomizér eVOD náustkem dolů a vyšroubujte jeho kovovou základnu. Liquid lijte do prostoru echomizéru tak, aby jste jej nevlili do středové kovové trubičky (nejlépe je lít liquid po stěně echomizéru). Hladina liquidu nesmí přesáhnout horní úroveň středové trubičky. Dále nasaďte základnu zpět na echomizér a zašroubujte. Nedotahujte silou. Před použitím vyčkejte dokud se e-liquid nenasákne do knotů žhavící hlavy. Baterie eVOD je opatřena unikátním spínacím tlačítkem, které nepřevyšuje povrch baterie a tím se eliminuje zapadání tlačítka. Baterie eVOD je také lehčí než cigarety typu eGO.

Délka baterie: 9,4cm. Délka celé cigarety eVOD: 16cm. Náustek: kulatý

Elektronická cigareta eVOD 2000mAh

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zuzana Pavlíková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!