Home Elektro, bílé zboží Malé kuchyň. spotřebiče Ostatní malé kuch. spotřebiče Greentest analýzátor obsahu dusičnanů
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Greentest analýzátor obsahu dusičnanů

Celá ČR
9. 7. 2019 - 10:35
3 900 Kč

Popis

reentest je zařízení pro rychlé zjištění hladiny dusičnanů v čerstvém ovoci, zelenině a mase.



Ze všech látek, které se dostanou do ovoce a zeleniny z hnojiv, jsou dusičnany nejškodlivější, pokud přesáhnou běžné množství.

Dusičnany a dusitany jsou přidávány do masných výrobků během zpracování, aby se omezilo množení bakterií a zvýraznila barva.

Trvalý příjem většího množství potravin s obsahem dusičnanů může vést ke zvýšenému riziku rakoviny střev, methemoglobinémie, cukrovky, Alzheimerovy choroby a otravy dusičnany.

Greentest měří:
Koncentraci různých solí v testovaných produktech, ať už solí obsahujících důležité živiny, tak i solí, které jsou škodlivé pro zdraví.
Greentest pomáhá detekovat koncentrace iontů takových látek jako: chlór (Cl), síran (SO4), dusičnany (NO3) a dusitany (NO2). Je zkalibrován, aby zobrazil přesné množství pouze dusitanových iontů. Soli dusičnanů, které se hromadí ve vysokých koncentracích kvůli nesprávnému pěstování ovoce a zeleniny, jsou velmi vážným ohrožením lidského zdraví. Na základě výsledků, které jsou porovnány s mezinárodní úrovní bezpečné koncentrace, Greentest doporučí, zda je toto ovoce nebo zelenina vhodná pro konzumaci nebo zdraví nebezpečná.

Greentest analýzátor obsahu dusičnanů

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mobilmarket - Inlinesport
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!