Home Elektro, bílé zboží Malé kuchyň. spotřebiče Ostatní malé kuch. spotřebiče Russell Hobbs 22160 elektrický gril Family Grill & Melt
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Russell Hobbs 22160 elektrický gril Family Grill & Melt

Moravskoslezský kraj
23. 3. 2019 - 17:28
1 890 Kč
Prodávající

Popis

NOVÝ, NEPOUŽITÝ, Dar, sešly se nám 2 ...PŮVODNÍ CENA 3000 Kč, nyní 1890 Kč + poštovné nebo osobně v centru Ostravy. při platbě předem poštovné doporučeně 139 Kč, osobní předání je možné v centru Ostravy; koukněte se i na další moje věci, díky!

Tenhle všestranný gril Family Grill & Melt nabízí úžasný způsob, jak rychle a zdravě uvařit vaše oblíbené jídlo! Zahřívací spodní deska je navržena tak, aby odváděla z potravin až 42%* tuku.

Tento gril je skvělý pro přípravu jídel a občerstvení pro celou rodinu. Na grilu je možno připravit až 5 porcí, což vám umožní snadno připravit pokrm pro všechny najednou. Je také ideální pro přípravu delikátních jídel jako jsou ryby, kde nechcete zbytečně vyvíjet tlak, ale jen konstantní teplo.

Russell Hobbs Family Grill & Melt je ideálním řešením pro grilování potravin, které milujete a snižuje zároveň i obsah tuku. Přispívá také k zdravějšímu způsobu stravování vaší rodiny.

Parametry

Pro přípravu až 5 porcí
Odnímatelné grilovací plochy lze mýt v myčce
Horní desku lze uvolnit pro otevřené grilování
Tepelná technologie Quartz pro intenzivní a rychlé zahřátí
Odolné keramické desky
Drážky pro odvod tuku odstraní z potravin až 42% tuku*

Russell Hobbs 22160 elektrický gril Family Grill & Melt

Zavřít Zavřít
Prodávající
Richard Chmelař
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!