Home Elektro, bílé zboží Osobní spotřebiče Ostatní osobní spotřebiče Elektronické cigarety, náplně e-liquid, příslušenství
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Elektronické cigarety, náplně e-liquid, příslušenství

Celá ČR
11. 9. 2023 - 22:13 (upraveno)
V textu
Prodávající

Popis

Specializovaný eshop www.e-cigaretka.cz a kamenné prodejny pro vaping Mělník, Litoměřice. Na trhu jsem od roku 2010. Široká nabídka elektronických cigaret, gripů, clearomizerů a dalšího příslušenství. Bohatá nabídka DIY dílů pro kutily (dráty, spirály, vaty, oplety, knoty, nářadí). V nabídce máme jak hotové namíchané náplně e-liquid od DEKANG, Liqua a dalších výrobců. Tak přísady pro tvorbu vlastních náplní - nikotinové báze, boostery a více jak 700 příchutí do elektronických cigaret od světových výrobců (Boss Vape, Dainty´s, Dinner Lady, Flavormonks, KTS, Nasty Juice, ProVape,TI Juice, .....).

Vapingu rozumíme a rozhodně neprodáme zákazníkovi za každou cenu cokoliv. Proto, aby vaše cigareta fungovala co nejlépe je potřeba dosáhnout souladu několika parametrů. Co systém, co odpor - to jiná náplň a jiná watáž, vždy děláme maximum, aby jste byli s výběrem vaporizéru spokojeni. Rádi vám poradíme s výměnou atomizéru, zkompletováním elektronické cigarety. Také provádíme zdarma aktualizace modu/gripu a technickou kontrolu vašeho vaporizéru. Zákazníci jsou pro nás vaperská rodina, jsme trpěliví a raději vše 100x zopakujeme a ukážeme, aby zákazník odešel s co nejvíce informacemi. V případě reklamace zapůjčíme grip, protože nechceme dopustit, aby vaper nemohl vapovat. Pokud ještě váháte s koupí vaporizéru, přijďte se za námi podívat do jedné z našich prodejen, poradíme nebo si s námi můžete jen nezávazně popovídat o vapingu. Vaping nás baví.

Elektronické cigarety, náplně e-liquid, příslušenství

Zavřít Zavřít
Prodávající
Miroslav Černý
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!