Home Elektro, bílé zboží Osvětlení Ostatní osvětlení halogeny, reflektory, palety s elektrem, retourware 95326
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

halogeny, reflektory, palety s elektrem, retourware 95326

Celá ČR
28. 7. 2017 - 13:20
11 680 Kč
Prodávající

Popis

Retourware, mix, halogeny, reflektory, palety s elektrem, prodlužovací kabely, zesilující lišty, zahradní lampy, svícny, akumulátorové světla
PALETY S ELEKTREM, ELEKTRO VÝROBKY, MIX

Nejlevnější nabídka na trhu palet s elektrem, na kterých se také nachází takové výrobky jako: halogeny, reflektory, bubnové prodlužovací kabely 30m, 50m, 60m…, zesilující lišty, zahradní lampy, svícny, akumulátorová světla, měřiče napětí, testery napětí, přepínače, zásuvky, kabely, paraboly satelitů, antény, testery signálu, čidla…celý seznam výrobků, které se nacházejí na paletě je uveden níže.
V naší nabídce máme atraktivní zboží, za nejnižší cenu, které zajistí vysoký zisk.
Na paletách je kolem 150-400 elektro, stavebních a dokončovacích výrobků a osvětlení nezbytných pro stavebnictví, elektro nebo zahradu.
Zboží na paletách není testováno ani nijak tříděno – GRADE B, GRADE C. Jsou to koncovky sérií, výstavní zboží, zákaznické vratky, vratky ze skladů, palety z Anglie, palety z Německa, returny, pocházející z velkých evropských obchodních řetězců. Jsou charakteristické vysokou, 50-60 procentní funkčností a jsou ve velmi dobrém stavu a také v malé vadnosti v dalších částech.
Odhadovaná úroveň koncových odpadů je někde mezi 10-15%.
Již více jak 10 let se věnujeme oblasti průmyslových výrobků, které pocházejí z vrácení, a specializujeme se na jejich opravy. Na žádost zákazníka, po dřívějším dohodnutí podmínek, existuje možnost oprav celých sestav palet nebo jednotlivých palet. Existuje možnost rezervace palet a také objednání jiných palet např. nářadí, elektro nářadí, bílé techniky, zahradního příslušenství atd…
V případě větší objednávky existuje po předchozí domluvě možnost dopravy.
Níže je uveden seznam výrobku na paletě (cena bez DPH) – více informací a ceny pro jednotlivé výrobky jsou uvedeny v příloze.
Níž je uvedena část seznamu výrobků, které se nachází na paletě (cena bez DPH) - více informací a ceny pro jednotlivé výrobky jsou uvedeny na našich webových stránkách www.egh-store.com.
Více informací na telefonním čísle: +48 732 989 555.



To jsou jen příklady toho, co najdete na paletách. Pro úplný seznam produktů na paletě nás prosím kontaktujte v soukromé zprávě nebo telefonicky.

halogeny, reflektory, palety s elektrem, retourware 95326

Zavřít Zavřít
Prodávající
Trade
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!