Home Elektro, bílé zboží Bílá technika Pračky Mincovník pro pračku, myčku, sprchu - Časový spínač na mince
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Mincovník pro pračku, myčku, sprchu - Časový spínač na mince

Celá ČR
5. 2. 2021 - 00:27
8 690 Kč
Prodávající

Popis

=== Velice snadné zapojení a ovládání === Výborný poměr CENA/KVALITA === Vysoký výkon === Velice spolehlivé zařízení ===

TIMER BOX - uzamykatelný kovový box s mincovníkem (vhazovač), na placený provoz různých spotřebičů až do výkonu 3,2KW. ( pračka v ubytovně, myčka aut, masážní křeslo, vodní elektrická baterie, sprchy, hrací automaty apod.) .
S připojením externího trojfázového stykače , Timer Box může ovládat i mnohem větší výkon a trojfázová zařízení , elektrické topení, myčky kamionů, velké sauny, solária, osvětlení sportovních hal...takže silná zařízení i několik desítek kilowatů. Toto zapojení přes stykač vám provede každý elektrikář .
Použití přístroje je možné všude, kde je potřeba zpoplatnit spotřebu energie: ...pračky a sušičky v ubytovacích a hotelových zařízeních, myčka aut, masážní křeslo nebo sauna v relaxačních centrech, dětské automaty v obchodních domech, vodní elektronická baterie a sprcha v různých ubytovacích zařízeních nebo relaxačních centrech, TV v pokojích, dokonce i kompletní elektřina v pokojích ubytoven (nejlevnější varianta ubytování pro dělníky)

Faktura , záruka 2 roky. Zařízení má evropské PROHLÁŠENÍ O SHODĚ, což je nezbytné pro legální prodej a důležité při případné pojistné událostí !!! (požár, úraz proudem ...)

Nově nabízíme i ovládání elektronického zámku dveří. Napětí pro cviku dveří je DC 9 až 24V, proud do 4A. Čas aktivace elektromagnetické cívky dveří je nastavitelný od 6 do 60 sekund.

Uvedená cena v inzerátu je s DPH.
Cena bez DPH je 7.182,-Kč

Více info a objednávky zde:
www.mincovnik.eu

Mincovník pro pračku, myčku, sprchu - Časový spínač na mince

Zavřít Zavřít
Prodávající
www.mincovnik.eu
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!