Home Elektro, bílé zboží Klimatizace, topení Topná tělesa, přímotopy Tepelné čerpadlo a klimatizace v jednom + DC INVERTER
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Tepelné čerpadlo a klimatizace v jednom + DC INVERTER

Celá ČR
17. 1. 2018 - 06:16
15 900 Kč
Prodávající

Popis

DOVEZU PO ČR ZDARMA. ZÁRUKA 5 LET. Prodám kvalitní nástěnné dělené tepelné čerpadlo vzduch-vzduch + klimatizaci v jednom zn. Sinclair ASH-09AIE2 s technologii DC INVERTEREM, nejnovější model. Energetická třída A+/A+. Vysoká tepelná účinnost SCOP 3,8W. DC inverter je technologie řízení výkonu plynulou regulací otáček kompresoru, tím je až o 46% menší spotřeba energie oproti klasickým TČ ON-OFF. Ma super tichý provoz.
Max. topící výkon 4,1kW. Chladící výkon 3,2kW. Nová, orig. zabalená. Do prostoru o velikosti max.90m3. Roční spotřeba energie je velmi nízká. Příkon 900W/h. Po dosažení požadované teploty inverter přizpůsobí řízení výkonu a otáček tak, že potom na udržování nastavené teploty se příkon sníží až na 290W/h.
Hladina hluku vnitřní/venkovní jednotky 23/51dB(A)
Technologie PLASMATEC -čistička vzduchu -prevence proti nemocem, funkce odvlhčování, úsporný noční provoz, týdenní časování, možnost ovládat na dálku přes GSM modul a spoustu dalších funkcí. Sklada se z vnitřní a venkovní jednotky + dalk.ovladač. Možno uplatnit slevněnou sazbu elektřiny D56d, podklady dodám.
Mám i klimatizace s tepelným čerpadlem různých výkonu, multisplit (na 1x venkovní napojené až 5x vnitřní jednotky) invertery, voda-vzduch, VZT a dalši. Celou nabídku a cenik pošlu. Kvalitní a výkonný kompresor Japonské technologie. Úsporný noční provoz. Vyhovuje Evropským předpisům, ISO 9001.
Můžu i odborně a levně po domluvě namontovat. Technické parametry zašlu. JSEM Z OSTRAVY, POBOČKA JE V PRAZE. Bezkonkurenční cena 15.900,- s DPH. Cena je za celou sestavu 1ks venkovní na 1ks vnitřní jednotku.
Tel. 608111133
--------------------------------------------- --------------------------------------------- -----------------------------------
Všechny mnou nabízené dělené tepelné čerpadla vzduch-vzuch jsou tzv. samoinstalační, které si dokážete jednoduše namontovat třeba sami, se zárukou 3 roky. Po zdělení délky propojovacího vedení mezi vnitřní a venkovní jednotkou, vám propojení už připravené na míru pošlu spolu se zařízením, fakturou, záručním listem a návodem k montáži. Potom už stačí jen našroubovat převlečné matice, dotáhnout a pustit chladící médium z venkovní jednotky do okruhu. Po telefonu např. ohledně správné montáže kdykoliv poradím. Mám i orig. venkovní konzole

Tepelné čerpadlo a klimatizace v jednom + DC INVERTER

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Klaga
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!