Home Elektro, bílé zboží Klimatizace, topení Zvlhčovače, odpařovače Airbi AIRWASHER - zvlhčovač a čistič vzduchu 2 v 1
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Airbi AIRWASHER - zvlhčovač a čistič vzduchu 2 v 1

Celá ČR
1. 3. 2016 - 17:01
6 990 Kč
Prodávající

Popis

Přístroj Airbi AIRWASHER si oblíbí především rodiče dětí, neboť jsou to právě malé děti, které dýchají 2x rychleji než dospělí, a kterým suchý vzduch, prach a malé mikroorganismy poletující vzduchem škodí. Airbi AIRWASHER je unikátní přístroj, který kombinuje dva přístroje v jednom zařízení – zvlhčovač a čistič vzduchu. Jeho automatický chod dokáže pravidelně kontrolovat a udržovat optimální vlhkost vzduchu v domácnosti (40-60%).

Díky přirozenému odparu, kdy se voda rozkládá na opravdu malé a lehké částice, dochází k lepšímu rozptýlení vodních mikročástic než je tomu u tradičních zvlhčovačů. Velkou výhodou je také fakt, že voda, která se přirozeně odpařuje, nezanechává viditelné stopy v podobě minerálních látek zachycených na nábytku, televizi apod.

AIRWASHER však toho umí mnohem více – s pomocí vody jako přírodního filtru dochází k zachytávání nečistot vyskytujících se v ovzduší. Uživatele tohoto přístroje potěší nenáročnost údržby a především pak velmi malé náklady na jeho provoz.

Aby nedocházelo k množení bakterií ve vodě, je AIRWASHER vybavený patentovaným filtrem BSS (Bio-Silver Stone) a vnitřními rotačními disky se speciální antibakteriální úpravou eliminující množení bakterií. Díky tomu AIRWASHER zachytí až 99,9% bakterií vyskytujících se v okolním ovzduší a z přístroje tak vychází přirozeně čistý a zvlhčený vzduch.

Plasma systém – AIRWASHER je vybaven generátorem plasmových iontů, které nejen pomáhají zachytávat prachové částice, ale také likvidují 99,99% virů chřipky (H1N1) v ovzduší. Tato funkce je volitelná a uživatel ji může v případě potřeby vypnout.

AIRWASHER je téměř neslyšitelný (30-24 db) a mezi jeho další výhody patří energetická nenáročnost (pouze 8 W). Zařízení je možné používat v 5 pracovních režimech – automatický, vysoký výkon, střední výkon, nízký výkon, noční režim. Nechybí ani bezpečnostní funkce, která v případě nedostatku vody přístroj sama vypne a na ovládacím panelu upozorní uživatele pomocí blikající ikonky na nedostatek vody ve spodní části přístroje.

Technické údaje:

Kapacita vodní nádržky: 4,5 litrů
Emise páry: max. 250 ml/hod
Určeno pro místnosti: max. 45 m2
Rozměry: 280 x 280 x 370 mm
Příkon: 8 W
Napětí, frekvence: 220-240 V, 50/60 Hz
Rychlostní režimy: vysoký / střední / nízký
Hlučnost: 30 db / 27 db / 24 db
Hmotnost: 4,5 kg

Airbi AIRWASHER - zvlhčovač a čistič vzduchu 2 v 1

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mgr. Nina Knězková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!